Seizoen 13

74. The Sword of Guillaume

Barnaby neemt deel aan een reis van Midsomer Parva naar Brighton omdat hij nieuwsgierig is naar een project van de burgemeester van Causton.  Gedurende zijn verblijf wordt een gehate projectontwikkelaar onthoofd tijdens een fancyfair en raken historische zwaarden vermist. Kan Barnaby met hulp van zijn neef de waarheid onthullen?

75. The Made For Measure Murder

Op de herdenking van de sterfdag van het hoofd van een maatkleermakersbedrijf zijn een aantal familieleden wel erg door verdriet overmand. Of zijn het schuldgevoelens? Op het moment dat de weduwe vergiffenis vraagt aan de dominee worden ze allebei doodgeslagen.

76. Blood On The Saddle

Het gevaar van het wilde westen komt naar Midsomer als een vete over een stuk land escaleert gedurende een cowboyfestival. De boeren Jack Fincher en Silas Burbage claimen beide het eigendom van een stuk moerasland. De leider van een groep reizigers, Dan Malko, wil het kopen, Maar de wild west meeting wordt angstwekkend reëel wanneer er echt geschoten wordt.down

77. The Silent Land

Joyce Barnaby moet uitwijken voor een nachtelijke wandelaar en komt in een greppel terecht. Ze denkt dat ze de persoon toch mogelijk geraakt heeft. De volgende ochtend wordt op het kerkhof van een ziekenhuis dat al lang niet meer in gebruik is een lichaam gevonden…

78. Master Class

Tijdemns een masterclass voor getalenteerde jonge muzikanyen, georganiseerd door de bekende pianist Sir Michael Fielding, raakt zijn protogée  Zoe Stock in een shocktoestand, wanneer zij getuige is van een vrouw die met haar kind verdrink in een rivier. Maar wanneer de politie arriveert is er geen teken van de vrouw meer te vinden. Barnaby vindt veel overeenkomsten met een mysterieuze zaak van 20 jaar geleden.

79. The Noble Art

Wanneer Midsomer Morchard's bokser in New York de wereldtitel verovert, leidt zijn succes tot verborgen passies bij de dorpsbewoners. Bedrog, ontrouw en afpersing komen boven water wanneer een Victoriaanse gevecht in scene wordt gezet. Zelfs het oordeel van Barnaby wordt hevig vertoebeld.

80. Not in my backyard

In het sfeervolle dorpje Great Pelfe zijn de tussentijdse verkiezingen voor de raadsleden van Midsomer County Council druk aan de gang. Een golf van inbraken, moorden, corruptie en bijbehorende beschuldigingen overspoeld het dorp. De donkerste geheimen van de respectabele dorpsbewoners komen langzaam aan het licht.

81. Fit For Murder

Met tegenzin gaat Barnaby met Joyce mee naar een spaweekend in Swavely Manor. Maar op het moment dat hij probeert te ontstressen, wordt er een dode vrouw gevonden in de flotatieruimte. Barnaby negeert zijn behandeling om de dood van de vrouw te gaan onderzoeken, maar als hij zijn toekomst overdenkt blijken zijn zijn persoonlijke zorgen niet zo ver weg te zijn.


Copyright © 2006-2016 www.midsomermurders.nl.