Seizoen 16

96. The Christmas Haunting

 

Het is bijna Kerstmis en de nieuwe detective Charlie Nelson is net aangekomen om John Barnaby te assisteren als opvolger van Ben. Hij kan direct aan de slag want tijdens een geestenjacht wordt een van de deelnemers vermoord gevonden.

97. Let Us Prey

 

Nelson en Barnaby onderzoeken moord op een jonge vrouw die in de rivier is gevonden bij Midsomer St Claire. Het is al snel duidelijk dat het Nancy Dewar is, een verpleegster die sinds kort weg is bij haar gewelddadige man en daarna samenleefde met kunst historicus Philip Hamilton. Ondertussen is Sarah Barnaby druk met het in orde maken van de babykamer en heeft Charlie een kamer gehuurd bij patholoog-anatoom Kate.

98. Wild Harvest

 

De rijke landeigenaar Martin Strickland wordt vermoord in het bos gevonden, vastgeketend aan een boom. Het spoor van de detectives Barnaby en Nelson komt al snel uit bij de tirannieke chefkok van het plaatselijke sterren-restaurant waar ook de dochter van de vermoorde Martin werkt. Onderwijzeres Sarah Barnaby is begonnen aan haar zwangerschapsverlof.

99. The Fighting Club

 

In een meer wordt het lichaam van een piloot gevonden. Het is al snel duidelijk dat hij uit een vliegtuig is gegooid. Hij was een van de eigenaren van "Finchmere Airfield". Barnaby en Nelson zoeken de dader in eerste instantie op het vliegveld maar ook de strijders tegen de overlast van het vliegveld zijn verdacht.

100. The Killings at Copenhagen

T

The Killings of Copenhagen is de 100ste! aflevering van Midsomer Murders. Deze aflevering is opgenomen in Copenhagen en omstreken en er spelen verschillende gastacteurs in mee uit bekende series. Zo zien we bijvoorbeeld Ann Eleonora Jorgensen uit de hitserie The Killing en Birgitte Hjort Sorensen uit Borgen. Het is de eerste keer dat Midsomer Murders in het buitenland werd opgenomen.


Copyright © 2006-2016 www.midsomermurders.nl.