Seizoen 17

101. The Dagger Club

 

Barnaby en Nelson onderzoeken een reeks bizarre moorden die te maken hebben met de ontdekking van een nieuwe Jed Dagger detective roman geschreven door wijlen George Summersbee.

102. The Ballad of Midsomer County

 

Net voor het Litlle Crosby Folk Festival begint wordt de organisator dood gevonden, verdronken in een kom met eieren en levende paling. Vreemd genoeg lijkt deze bizarre moord te zijn geïnspireerd door een volkslied, gemaakt door de overleden plaatselijke zanger Johnny Carver. Als er nog meer moorden volgen die met de tekst van het lied te maken hebben is het aan Barnaby en Nelson snel achter het motief van de moordenaar te komen.

103. Murder by Magic

 

Wanneer een jonge pub-eigenaresse wordt doodgedrukt tijdens een illusionistenshow in Midsomer Oaks is het aan Barnaby en Nelson om uit te zoeken of de beroemde illusionist Gideon Latimer de moordenaar is of het doelwit.

104. A Vintage Murder

 

De lokale wijngaard heeft  de strenge wijncriticus Nadia Simons uitgenodigd om hun nieuwste mousserende wijn te keuren. Ondanks dat haar oordeel is vernietigend is proeven de genodigden ook de wijn en vallen bij bosjes ziek neer. Eigenaar William Camarvon vermoedt dat iemand probeert zijn bedrijf te vernietigen, er zijn meerdere verdachten. Niet lang daarna wordt wijncriticus Nadia Simons vermoord gevonden.


Copyright © 2006-2016 www.midsomermurders.nl.