Seizoen 2

6. Death's Shadow

De succesvolle Simon Fletcher brengt een bezoek aan Badger's Drift. Hij is in het dorp opgegroeid maar heeft er echter geen prettige herinneringen aan overgehouden. 

Kort na zijn aankomst wordt een belangrijke vastgoedmagnaat dood aangetroffen. Zijn hoofd is op een wel heel barbaarse wijze afgekapt, zodus gaan Barnaby en Troy gaan op onderzoek uit...

7. Stranglers Wood

In een bos wordt het lijk van een Braziliaanse soapster gevonden die reclame maakte voor een Brits sigarettenmerk. Ze is gewurgd met een gestreepte das en is naakt. 

De plek roept bij Barnaby herinerringen op, het is het ?Wurgersbos? waar enkele jaren geleden meerdere lijken werden gevonden, allen naakt en gewurgd. Als het horloge van een van de dorpsbewoners bij het lijk wordt gevonden en de klei bij het lijk overeenkomt met de klei op de banden van 's mans auto, lijkt alles zo klaar als een klontje, maar Barnaby denkt daar anders over.

8. Dead Man's Eleven

Troy is geselecteerd voor de jaarlijkse cricketmatch tegen concurrent Fletchers Cross. Maar in dat team is veel rivaliteit evenals in de familie van de coach van het team. 

Dus als er in de familie en in de cricketclub doden vallen, moet Troy, samen met Barnaby, niet alleen cricketten maar ook moorden oplossen, want er is een moordenaar zeer precies aan het werk...

9. Blood Will Out

In een dorp komen twee groepen zigeuners bij elkaar, tot groot ongenoegen van de meeste bewoners van het dorp. Ook Hector Bridges, voormalig wethouder, is er niet blij mee en probeert ze dan ook met wat legervriendjes te verdrijven maar dit wordt verhinderd door Barnaby en Troy. 

Kort daarna wordt Bridges vermoord en de zigeuners zijn de hoofdverdachten. Zijn ze echter ook de daders??


Copyright © 2006-2016 www.midsomermurders.nl.