Seizoen 4

14. Garden of Death

In Midsomer Deverell zorgt Elspeth Inkpen-Thomas voor opschudding als zij besluit dat de Memorial Garden van haar landgoed niet langer toegankelijk is voor het publiek. Zij heeft het familielandgoed teruggekocht van Gerald Bennett die het had gekocht van Naomi Inkpen toen de familie failliet ging. 

De tuin was door Bennett opengesteld voor het publiek. Dan wordt één van de Inkpen-kinderen dood in de tuin gevonden. Barnaby en Troy gaan op zoek naar de moordenaar en komen er bovendien achter dat mevrouw Bennett enkele jaren eerder is verdwenen.

15. Destroying Angel

De eigenaar van het Easterly Grange Hotel is overleden. Hij heeft zijn hotel aan vier personen nagelaten, onder wie Gregory Chambers de manager van het hotel. 

Tijdens de begrafenis valt Chambers? afwezigheid op. Als een hond de hand van de vermiste vindt, begint Barnaby zijn onderzoek.  Allerlei affaires komen aan het licht.

16. Electric Vendetta

Als een naakte man dood gevonden wordt in een graancirkel, verzamelen UFO-fans zich in Midsomer Parva. De verwondingen op het lichaam van het slachtoffer lijken te wijzen op een ontvoering door buitenaardse wezens. Expert op dit terrein Lloyd Kirby is hiervan overtuigd. 

Barnaby en Troy zien dit anders, zeker als een identieke moord plaatsvindt.

17. Who Killed Cock Robin?

De plaatselijke arts in Newton Magna denkt dat hij iemand heeft aangereden, maar er is geen gewonde te bekennen. 

Na enig onderzoek blijkt de Ierse paardenfluisteraar Sean O'Connell vermist. Barnaby verdenkt landjonker Melvyn Stockard van de verdwijning, omdat deze een crimineel verleden heeft.  Stockard heeft het echter druk met het huwelijk van zijn dochter.

18. Dark Autumn

Als postbode Dave Cutler wordt vermoord tijdens zijn ochtendronde in het gehucht Goodman?s Land, komen Barnaby en Troy de plaatselijke politiebeambte Jay Nash te hulp. 

De postbode bleek aan zijn vrouwelijke klanten extra diensten te verlenen. Het lijkt dan ook duidelijk dat de moord het werk is van een jaloerse echtgenoot of afgewezen minnaar, totdat een vrouwelijk slachtoffer wordt gevonden met identieke verwondingen.


Copyright © 2006-2016 www.midsomermurders.nl.