Seizoen 5

19. Tainted Fruit

Melissa Townsend wordt met de dood bedreigd. Ze was de huisbaas van een overleden stroper. Een aantal dorpsbewoners neemt haar zijn dood kwalijk omdat zij het huis slecht onderhield. 

De dierenkliniek ontdekt dat een grote hoeveelheid barbituraten en injectiespuiten ontbreekt. Dezelfde dag wordt verpleegster Sally in de war achter het stuur van haar gecrashte auto aangetroffen. Barnaby en Troy haasten zich dan naar het landgoed van Townsend.

20. Ring Out Your Dead

De klokkenluiders in de kerk van Midsomer Wellow vinden één voor één de dood en dat terwijl de klokkenluiderswedstrijd eraan zit te komen. 

De moordenaar laat een regel van een kinderliedje achter bij elk lijk. Het versje verwijst naar een gebeurtenis in het verleden. Barnaby en Troy moeten het raadsel oplossen om de moordenaar een halt toe te roepen.

21. Murder on St. Malley's Day

Na de jaarlijkse hardloopwedstrijd van de Devington School valt leerling Daniel Talbot dood neer.  Zijn vader wijst onmiddellijk met een beschuldigende vinger naar het dorp. De rector heeft contacten tussen leerlingen en dorpelingen echter strikt verboden. 

Barnaby en Troy zoeken een verband met de geheimzinnige Pudding Club.

22. Market for Murder

Door de moord op een lid van de vrouwenleesclub komt de ware aard van de club aan het licht, het gaat om een geheim beleggingsgenootschap. 

Barnaby en Troy zoeken uit wat de rol is van voormalig valutahandelaar Harry Painter die veroordeeld werd voor verduistering en nu zwembaden onderhoudt.

23. A Worm in the Bud

Als het lichaam van Susan Bartlett in het bos wordt gevonden, nemen de dorpsbewoners aan dat zij zelfmoord pleegde omdat zij geen kinderen kon krijgen. 

Barnaby komt er echter achter dat haar afscheidsbrief ? in de vorm van een e-mail - pas uren na haar dood is verstuurd. Tijdens het onderzoek stuiten hij en Troy op toverkracht, ontrouw en landgeschillen.


Copyright © 2006-2016 www.midsomermurders.nl.