Seizoen 6

24. A Talent for Life

In Malham Bridge ondervragen Barnaby en Troy de stijlvolle Isobel Hewitt die wordt beschuldigd van mishandeling. 

De dame blijkt zich rijker voor te doen dan ze is. Intussen keert ondernemer Leo Bantock terug. Hij vertelt de man van zijn oude vlam Ruth dat deze vreemdgaat met dokter Goff. Dan worden de lichamen van Isobel en de dokter gevonden.

25. Death and Dreams

Het lijkt erop dat de depressieve Martin Wroath op ingewikkelde wijze zelfmoord heeft gepleegd. Gezien de hoeveelheid alcohol en kalmerende middelen in zijn bloed, kan hij die echter onmogelijk uitgevoerd hebben. 

Hij werd behandeld in de psychiatrische instelling Mercy Park. De moderne behandelmethoden van Jane Moore worden in de gemeenschap niet op prijs gesteld.

26. Painted in Blood

Joyce Barnaby vindt het lijk van ? van haar medecursisten. Zij blijkt iemand anders te zijn dan ze zei. Omdat zijn vrouw getuige was, wordt Barnaby van de zaak gehaald. Hij kan het echter niet laten zich er zijdelings mee te bemoeien. Intussen onderzoekt hij ook een serie tasjesdiefstallen. 

De tas van een van de slachtoffers bevat belastende informatie voor de eigenares.

27. A Tale of Two Hamlets

Rupert Smythe-Webster, hoofd van een rijke familie, organiseert een re-enactment, waarbij zijn neef Larry omkomt in een explosie.  Larry's andere oom ziet zijn dood als een publiciteitsstunt voor zijn horrorfilm. Barnaby en Troy vragen zich af hoe ver de familie zou gaan voor nog meer geld en macht. 

Het ziet er echter naar uit dat iedereen in het dorp profiteert van Larry's verscheiden.

28. Birds of Prey

Julian Shepherd wordt met auto en al dood gevonden in de rivier. Het lijkt zelfmoord, maar Barnaby spreekt zijn schoonmaakster die rept over Julians geldproblemen. 

Samen met anderen had hij ge?esteerd in een geheime uitvinding van Charles Edmonton. Charles lijdt echter aan Alzheimer en is door zijn vrouw opgesloten in de kelder.


Copyright © 2006-2016 www.midsomermurders.nl.